Workshops14 oktober

Workshops
14 oktober

Maak tijdens de Mixed Media workshops kennis met verschillende materialen en technieken. Zo gebruiken we verschillende manieren om kleur aan te brengen en soms plakken we ook materialen in ons werk, zoals papier, stof of zand. We bouwen het werk in meerdere lagen op en omdat je je eigen kleuren en vormen mag kiezen wordt elk werk uniek. Het werk zal abstract zijn, dit omdat we niet aan de hand van een voorbeeld werken, maar het schilderij als het ware laten ontstaan tijdens het schilderen.

We maken het werk op een canvasboard van 24 x 30 cm. Elke workshop Mixed Media is anders en we zullen dan ook steeds andere materialen gebruiken. Maak zo kennis met gesso, modelling paste, acrylic binder, gel medium, acrylverf, plakaatverf, inkt, stencils, olie pastel en nog veel meer!

Elke Mixed Media workshop is anders en kent andere technieken.

Op 14 oktober 2017 geef ik wederom 2 workshops bij Mijn-Eigen in Eindhoven

Skyline
van 10:00 tot 12:30 uur

Bij deze workshop ga je met inkt, papier, zand en acrylverf een skyline maken. We bouwen het werk laag voor laag op. Zo leer je o.a. hoe je structuur maakt.

Inkt & Gesso
van 13:30 tot 16:00 uur

Bij deze workshop gaan we een stencil maken met een lijmpistool. Super leuk en eenvoudig. We bouwen het werk in lagen op. We werken o.a. met ecoline, binder en gesso, waardoor er een hele matte oppervlakte ontstaat en een hele glanzende.

 

De workshops vinden plaats bij Mijn-Eigen aan de Gestelsestraat 238 in Eindhoven. De kosten zijn 29 euro dit is inclusief materialen, koffie en thee. Zelf meenemen: schort, bord met vershoudfolie, oude (thee)doek, platte kwast van ongeveer 1 cm, handschoenen om je handen te beschermen tegen de inkt, schaar en een waterpot. Let op! Doe je beide workshops neem dan een luch mee.