Eco-Print

eco printen_1

Eco-Printing

Ik vind het heerlijk om met natuurlijke materialen te werken. Om de vormen en kleuren van de herfst en het voorjaar vast te leggen gebruik ik een techniek dat eco-printing wordt genoemd. Daarbij maak je een afdruk van natuurlijk materiaal op papier of stof. Naast bladeren kun je ook bloemen en bessen gebruiken.

We beginnen deze workshop met een wandeling om ons materiaal te verzamelen. Eenmaal terug in het atelier beginnen we met het voorbehandelen van het papier en de stof, om zo een betere afdruk te krijgen. Vervolgens maken we pakketjes die we samen binden met touw. Als de pakketjes eenmaal aan het stomen en aan het koken zijn, bereiden wij het schriftje voor dat we gaan maken. Daarin kun je nog op andere manieren afdrukken van bloemen en bladeren verwerken. Zo is er de mogelijkheid om b.v. met een Gelli-Plate te werken. Na het drogen van onze eco-printjes binden we het schriftje in.

Deze workshop vindt plaats in 7 mei 2017 van 10:00 tot 16:00 uur. De workshop vindt plaats bijn Mijn-Eigen aan de Gestelsestraat 238 in Eindhoven. Vanaf 9:45 staat de koffie of thee voor je klaar!

buttoninschrijven

eco printing

eco printing

eco printing

Wist u 

Dat ik deze workshop ook op locatie geef, voor particulieren, verengingen ect. Zoals: verjaardagen, zussendagen, vrijgezellen dag, personeelsfeestjes, familiedag en vriendinnendag. Of alles wat u maar creatief wilt vieren. Datum, tijd, object en prijs kan in overleg met mij worden vast gesteld. U zorgt voor een geschikte locatie en ik maak er een onvergetelijke dag van. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.