Abstract Schilderen

Abstract schilderenWat is abstract schilderen?

Een abstract schilderij is een interpretatie van de reële wereld. Inspiratie hiervoor kan vanuit de buitenwereld komen, maar ook vanuit de binnenwereld (intuïtief schilderen). Omdat je minder bezig bent met het eindresultaat, zal je merken dat emoties en gevoel een grotere rol gaan spelen in je werk. Plezier hebben in het schilderen is het allerbelangrijkste. Werk met verschillende materialen om kleur en textuur aan te brengen en gebruik deze door elkaar heen. Leer je impulsen te volgen en op een vrije manier te werken op jouw manier.

De cursus

Tijdens deze wekelijkse cursus werk je aan je eigen werk en ontwikkeling. Uiteraard kijk ik met je mee en zal ik je voorzien van tips en inspiratie. Bepaal zelf op welke ondergrond je werkt, naast canvas zou je ook op karton, papier of textiel kunnen werken.

Mijn begeleiding in afgestemd op jouw ervaring. Heb je nog geen ervaring en wil graag meer weten over de materialen waarmee je kunt werken? Dan is de cursus mixed media techniek iets voor jou. Na elk blok is er de mogelijkheid om over te stappen naar de cursus abstract schilderen. Zo kun je zelf bepalen wanneer je er klaar voor bent.

Deze cursus wordt gegeven bij de Parasol in Veldhoven

Kijk voor data in de agenda