Acrylic Pourworkshops

Acrylic Pour
workshops

Acrylic Pour is het gieten van acrylverf op canvas. Je leert hoe je verf op een goede manier verdunt, waardaar het gietbaar wordt. Daarbij is het belangrijk dat het niet alleen op het moment van gieten er mooi uit ziet, maar dat het ook mooi blijft. Verdun je de verf namelijk op een verkeerde manier dan kunnen de pigmenten uit elkaar vallen, de verf kan gaan bladderen of gaan barsten. We gebruiken een recept dat ik zelf heb ontwikkeld en al vele malen heb gebruikt.

Acrylic Pour is leuk om te doen en vooral heel verslavend ūüėČ Het is namelijk niet mogelijk om van te voren te bepalen wat de uitkomst zal zijn, dus dat maakt het extra spannend. Ik leg je uit hoe je jouw gietsel enigszins kunt voorspellen, maar toch blijft het elke keer een verrassing wat eruit komt. Uiteraard leer je ook hoe je de cellen maakt. We werken op een canvas van 20×20 cm en we maken een – zogenaamde –¬†¬†durty pour. Daarbij giet je de verschillende kleuren eerst bij elkaar, voordat je het op je canvas giet. Ook bij Acrylic Swipe werk je met verdunde acrylverf. Bij deze techniek trek je een laag verf over een andere laag heen. Het effect lijkt op een acrylic pour. Je hebt er alleen iets meer controle over. Kortom een leuke workshop waarbij de handen zeker vies worden!

Acrylic Pour 2.0

Ben je bekent met Acrylic Pour, maar wil je meer? Hoe kun je je gietsel be√Įnvloeden en wat kun je er¬†nog aan toevoegen? Tijdens deze workshop gaan we dat ontdekken. We gaan een landschap maken,¬†waarin we verschillende technieken gaan toepassen. Zo werken we met reli√ęf en transparantie,¬†daarnaast gaan we op verschillende manier de verf manipuleren door bijvoorbeeld een paletmes te¬†gebruiken of touw. Ik laat je zien wat de verschillende technieken voor invloed hebben op het¬†eindresultaat. We werken op hout van 18×35 cm.

Data

Woensdag 22 augustus 2018 van 13:30 tot 15:30 uur in Apeldoorn bij Royal Talens

Woensdag 10 oktober 2018 van 11:00 tot 13:00 uur in Apeldoorn bij Royal Talens

Vrijdag 10 oktober 2018 van 14:00 tot 16:00 uur Acrylic Pour transparant in Apeldoorn bij Royal Talens

 

Kosten

Kosten voor de workshops in Eindhoven¬†zijn ‚ā¨ 29,- hiervoor krijg je 2 canvasboards van 20×20 cm en de verf. De canvasboards krijg je via de post toegestuurd, omdat deze niet droog zijn aan het einde van de les. Ben je in de gelegenheid om het op te komen halen, dan kun je ook op canvas werken. Geef dit aan op het inschrijfformulier!

Graag zelf meenemen naar de workshop in Eindhoven:

Geplande data

Vrijdag 8 juni 2018 van 14:00 tot 16:00 uur in Apeldoorn bij Royal Talens

Vrijdag 22 juni 2018van 10:00 tot 12:00 uur in Apeldoorn bij Royal Talens

Zondag 22 juli van 13:00 tot 15:00 uur in Eindhoven bij Mijn-Eigen

 

Boekingen voor eindhoven


 

Boekingen voor Apeldoorn

 

Acrylic Pour Acrylic Pour Acrylic Pour