Introductie Eco Print

KreaDoe Eco PrintHet is heerlijk om met materialen te werken die zo uit de natuur komen. Meestal verwerk ik natuurlijke
materialen in mijn schilderijen, maar bij eco print ga ik anders te werk. Eco print is een vorm van
natuurlijk verven.

De kleuren van bladeren, bloemen en bessen breng ik over op textiel of papier. We gebruiken dus de kleurpigmenten die in het natuurlijk materiaal zit en we voegen hier geen andere verf aan toe. Ik verwerk het textiel of het papier in de journals en schilderijen die ik maak. Het resultaat is altijd anders en dat maakt deze techniek zo leuk.

Tijdens de KreaDoe verzorg ik een introductie workshop eco print. Maak je eigen patroon van bladeren op het textiel. Rol het op en laat het stomen. Omdat het even tijd kost om de eco print te maken, kun je gewoon verder gaan rondkijken op de beurs. Kom na een uur terug en rol je eigen textiel uit en kijk wat er is gebeurd!

De workshop duur ongeveer een half uur. De kosten zijn €7,- inschrijven is niet nodig.

Klik op de onderstaande link voor meer informatie over Eco Print

Eco Print Dagworkshop