Materieschilderen

Maak tijdens de workshop materieschilderen kennis met verschillende materialen en technieken. Zo gebruiken we verschillende manier om kleur aan te brengen en plakken we ook materialen in ons werk, zoals papier, stof of zand. We bouwen het werk in meerdere lagen op en omdat je je eigen kleuren en vormen mag kiezen wordt elk werk uniek. Het werk zal abstract zijn, dit omdat we niet aan de hand van een voorbeeld werken, maar het schilderij als het ware laten ontstaan tijdens het schilderen.

We maken het werk op een canvasboard of aquarelpapier van ongeveer 30 x 24 cm. Elke workshop Materieschilderen is anders en we zullen dan ook steeds andere materialen gebruiken. Maak zo kennis met gesso, modelling paste, acrylic binder, gel medium, acrylverf, plakaatverf, inkt, stencils en olie pastel en nog veel meer!

Elke workshop Materieschilderen is anders en kent andere technieken. De workshops zijn los te boeken.


Round and round…  = VOL

17 mei van 19:30 tot 22:00 uur bij mijn-eigen in Eindhoven

We gaan werken op een canvas van 30×30 cm. Verwerk verschillende materialen in je werk, zoals moerbei, papier en roest. Leer hoe je de verschillende materialen op je canvas verwerk. Heb je thuis nog iets wat je erin wilt verwerken neem het dan mee!

 


Glazing medium

6 juni 2018 van 14:00 tot 16:30 uur bij mijn-eigen in Eindhoven

Met Glazing Medium kun je hele dunne transparante lagen aanbrengen op je werk. Als je dan ook nog over een reliëf werkt krijg je de mooiste effecten!