Mixed Mediaworkshops

Mixed Media
workshops

Maak tijdens de workshop Mixed Media kennis met verschillende materialen en technieken. Zo gebruiken we verschillende manier om kleur aan te brengen en soms plakken we ook materialen in ons werk, zoals papier, stof of zand. We bouwen het werk in meerdere lagen op en omdat je je eigen kleuren en vormen mag kiezen wordt elk werk daarom uniek. Het werk zal abstract zijn, dit omdat we niet aan de hand van een voorbeeld werken, maar het schilderij als het ware laten ontstaan tijdens het schilderen.

We maken het werk op een canvas. Elke workshop Mixed Media is anders en we zullen dan ook steeds andere materialen gebruiken. Maak zo kennis met gesso, modelling paste, acrylic binder, gel medium, acrylverf, plakaatverf, inkt, stencils en olie pastel en nog veel meer!

Elke Mixed Media workshop is anders en kent andere technieken.

Op 22 september 2017 geef ik wederom 2 workshops bij Royal Talens in Apeldoorn. Kijk voor meer data hier.

Praktische informatie:

  • Aan het einde van de workshop maken we gezamenlijk de materialen en de ruimte schoon.
  • Boek je beide workshops neem dan een lunch mee.

All Acrylics

22 september 2017 van 10:00 tot 12:30

all acrylics

Bij deze workshop gaan we o.a. een druppel techniek gebruiken om een mooi effect te krijgen met acrylverf. We werken in meerdere lagen om het effect nog te versterken. Kies je eigen kleuren en maak je eigen sterrenhemel!

Acrylic Pour

22 september 2017 van 14:00 tot 16:00

We gaan acrylverf gieten! We verdunnen de verf volgens een speciaal recept. Door de juiste kleuren te kiezen krijg je onverwachte mooi effecten, die elke keer weer anders zijn.

 

Praktische informatie:

  • Aan het einde van de workshop maken we gezamenlijk de materialen en de ruimte schoon.
  • Boek je beide workshops neem dan een lunch mee.