Mixed Mediaworkshops

Mixed Media
workshops

Maak tijdens de workshop Mixed Media kennis met verschillende materialen en technieken. Zo gebruiken we verschillende manier om kleur aan te brengen en soms plakken we ook materialen in ons werk, zoals papier, stof of zand. We bouwen het werk in meerdere lagen op en omdat je je eigen kleuren en vormen mag kiezen wordt elk werk daarom uniek. Het werk zal abstract zijn, dit omdat we niet aan de hand van een voorbeeld werken, maar het schilderij als het ware laten ontstaan tijdens het schilderen.

We maken het werk op een canvasboard van 24 x 30 cm. Elke workshop Mixed Media is anders en we zullen dan ook steeds andere materialen gebruiken. Maak zo kennis met gesso, modelling paste, acrylic binder, gel medium, acrylverf, plakaatverf, inkt, stencils en olie pastel en nog veel meer!

Elke Mixed Media workshop is anders en kent andere technieken.

Op 20 oktober 2017 geef ik wederom 2 workshops bij Royal Talens in Apeldoorn. Kijk voor meer data hier.

Druktechniek

20 oktober 2017 van 10:00 tot 12:30 uur

DruktechniekEr zijn verschillende druktechnieken, vandaag gaan we aan de slag met een druktechniek die iedereen thuis kan doen. Experimenteer met kleur en door meerder lagen aan te brengen krijg je een mooi verweerd effect.

Softpastel & ecoline

20 oktober 2017 van 13:30 tot 16:00 uur

softpastel & ecolintMet ecoline kun je heel veel doen. Bij deze workshop gaan we blazen om onze achtergrond te maken. Vervolgens gaan we er met softpastel overheen werken.

 

Praktische informatie:

  • Aan het einde van de workshop maken we gezamenlijk de materialen en de ruimte schoon.
  • Boek je beide workshops neem dan een lunch mee.