Workshop droom journal

droomjournal

Workshop Droom Journal

Leg je dromen vast in dit mooie journal. Een mooi geschenk voor jezelf of om kado te geven.
Maak een droom journal met vrijwel alleen oude materialen. Zo gaan we papier en stof kleuren met koffie en thee en vouwen we er katernen van. De basis maken we van karton en textiel. Vervolgens maken we van de omslag een kunstwerkje! Breng een foto over op de cover van je journal en leer hoe je modelling paste gebruikt en hoe je hier natuurlijk materialen in kunt verwerken. Tenslotte binden we de journal in en geef je het een bijpassende titel.
 
De workshop is inclusief alle materialen en er is genoeg ruimte om er een persoonlijke draai aan te geven b.v. door de kleur of de foto aan te passen. Natuurlijk ben je vrij om zelf nog stofjes, knoopjes of kantjes mee te nemen om je journal nog persoonlijker te maken. 

Datum:
 zondag februari 2019 van 10:00 tot 16:00 uur

Kosten:
€ 65,- dit is inclusief alle materialen, koffie/thee en iets lekkers.

Zelf meenemen:
Schort, schaar, zachte platte kwasten 1 tot 1,5 cm, pallet (oud bord met vershoudfolie), ovenschaal, waterpot, oude (thee)doek, lunch. Als je hebt: headtool, snijmat, snijmesje, ijzere liniaal.

 

Wist u 

Dat ik deze workshop ook op locatie geef, voor particulieren, verenigingen etc. Zoals: verjaardagen, zussendagen, vrijgezellen dag, personeelsfeestjes, familiedag en vriendinnendag. Of alles wat u maar creatief wilt vieren. Datum, tijd, object en prijs kan in overleg met mij worden vast gesteld. U zorgt voor een geschikte locatie en ik maak er een onvergetelijke dag van. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.