Canvas Zee

Canvas Zee

Tijdens de workshop Canvas Zee werk je op een canvas van 60×60 cm (dus zoek alsvast een plekje uit waar je hem wilt hangen ;-)). We gaan verschillende materialen in het werk verwerken, zo werk je o.a. met verschillende stoffen, papier, wol, zand, inkt en acrylverf, deze gaan we laag voor laag opbouwen, zo krijg je een echt Mixed Media kunstwerk.

Mixed Media is een techniek waarbij je eigenlijk alles door elkaar heen gebruikt, zo maak je b.v. niet alleen gebruik van acrylverf, maar ook van inkt om kleur aan te brengen. Bij de workshop Zee gaan we nog een stapje verder en gaan we ook wol en allerlei andere materialen toevoegen om het kunstwerk een extra dimensie mee te geven. Mixed Media schilderen is voor mij een techniek waarbij alles kan, alles mag en alles goed is, dus voel je vrij om b.v.  je eigen kleuren toe te passen. Mocht je thuis nog iets hebben liggen wat je erin zou willen verwerken? Neem het dan mee, zo maak je je werk nog persoonlijker. Verbaas jezelf over het verbluffende resultaat!

Ik werk het liefst met de handen en eigenlijk kun je dit doek zonder kwasten maken, dus gegarandeerd vieze handen! Wil je je handen schoon houden neem dan iets mee om je handen te beschermen.

De workshop vindt plaats op  17 maart 2018 van 10:00 tot 15:00 uur bij de Parasol (Sterrenlaan 15) in Veldhoven. De kosten zijn 54,- Een deel daarvan betaal je aan de Parasol en 15,- betaal je aan de docent voor materiaalkosten. Boekingen gaan via de Parasol. Het cursusnummer is 20.00.14, scroll naar beneden om het digitale inschrijfformulier in te vullen. Vergeet niet een lunch mee te nemen!

 

Op vrijdag 23 maart 2018 geef ik deze workshop ook bij Royal Talens in Apeldoorn van 10:30 tot 16:00 uur!

 

mixed media canvas zee close-up

mixed media canvas zee close-up

Wist u 

Dat ik deze workshop ook op locatie geef, voor particulieren, verengingen ect. Zoals: verjaardagen, zussendagen, vrijgezellen dag, personeelsfeestjes, familiedag en vriendinnendag. Of alles wat u maar creatief wilt vieren. Datum, tijd, object en prijs kan in overleg met mij worden vast gesteld. U zorgt voor een geschikte locatie en ik maak er een onvergetelijke dag van. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.